[rutig]

Igår såg jag den fucking underbara filmen American Splendor. Förutom att den är bra, så är den jäkligt snygg. Jag känner att jag mer och mer faller ner i det amerikanska suburbia. Alla dessa matta färger i brunt och grönt kan inte hålla mig borta. Rutiga skjortor, inte att förglömma, jag har många men snart behövs det nog ett nytt besök på beyond retro. Idag var jag till och med sugen på att sno en från min morfar, slita den av hans kropp.

 

Sitter och petar med "Väntan" texten, än har inte första meningen kommit till mig. Jag tittar upp i taket och hopps HAN ska förbarma sig över mig.

-    Ssnälla, ge mig något?!!!

 

Filosoferar annars ganska mycket på varför Win Butler från the arcade fire låter så lik Morrissey.


[längtar]

Om en vecka kommer hon, min importfru. Jag har bestämt mig för en liten ceremoni, inte så många gäster, bara de närmaste. Vi kommer få det fantastiskt tillsammans i min lilla lägenhet.  


Längtar




___


[trash]


image55



Min höst kommer att gå i American whitet tash, uteliggare och lite indie. Kan det bli mer styleish. Kanske för att
Panda Bear har snurrat på repeat halva veckan.

Här omkring är inspirationsbilder hämtade från Plrds.com,  helt fantastisk polaroidsida. Gillar man det mediet rekommenderar jag även polanoid.net


Det blev lite mycket bilder men vad ska man göra. Min favorit är Joe Bennett, så snygg.




[död]

Lyckades leta fram min favo shot från Vice. Detta tar död på alla fördomar om att bibliotekarier skulle vara insnöade ruggugglor. Får en att nästan ändra framtidsplaner. Ett liv av damm, katalogisering och en och annan vacker kvinna är inte helt fel. Hade för mig de hade en bild på en man också i tidningen. Men han var väll för ful för att vara med i nätupplagan. Sexualisera selektivt, de ni.


Borde göra klart copyuppgifterna. Att det ska vara så jävla svårt att bara göra klart saker och ting. Man lär sig arbeta under press det är ju alltid något.


[glida]

Visst kommer vartenda kid glida runt med ett par sneaky steve om några månader.  Men ja kan inte låta bli att bli lite sugen. Läder är ju sjukt sexigt. Dessutom skulle ja behöva något som tål lite slask. Kängor fick jag nog av i lumpen. Hellre går jag blöt om fossingarna.


Studio´s remake possible var ju riktigt skön, den här är inte så dum den heller


[hängläpp]

Varför skriver jag något här varje gång jag blir så jävla trött på något. Känner mej som mr hängläpp.


Snälla, snälla gör något åt hästfejset Schulman, och hans lika patetiska bror. Jag orkar inte ens skriva varför han gör mig så trött. Jag lovar att gå till hans grav varje år och placera blommor. Lägga ut en bild av spektaklet på nätet och avsluta dagen med en rejäl krogrunda på Stureplan, allt under namnet mediahorornasafton. Bara han slutar visa sitt fula tryne.

säger slutligen: att inte vara Alex Schulman


[kidz] [två]

 Aaaaaaaa.........Varför? Att alla dessa skitungar orkar. Jag vill bra gå loss med en AK5 och skylla på dagens äckliga ytlighet. Vill ni inte helt tappa självförtroendet och få en allt förtidig ålderkris. Klicka då fan inte här.


[söndag]

Jaha, söndag. Morsan är firad och jag har avverkat den nya utställningen på E-tuna K-museum. Den sista gjorde mig något besviken, det var faktiskt en av de sämre de haft. Har annars varit rätt imponerad att en sådan liten kulturintuition kunnat hålla hög klass så länge.  Trots detta blev jag sugen på att investera i en skulptur av Harry Moberg. Men10papp är lite över min budget. Jag planerar ju dessutom ett giftermål med en Macbook, har bara inte bestämt mig för om det ska bli en vit brudklänning.


Behov:

1.Nya utställningen på S-holms bästa lunchställe, Bonniers Konsthall.


2.Merino Wool Scarf från Wood Wood. Hur ska jag egentligen klara mig som student, privatekonomi är inte direkt min grej

.