[pojke]

En vecka, sju dagar så var vi här. Nu är denna lilla pojke student på mdh. Min kropp skriker av misskötsel, men vad gör man inte. Erkan var även här och lekte uteservering på min balkong, så tillförseln har varit jämn.

 

Hittade lite bilder från dinstad på oss från lörd.(bränboll, idesign hadde fångtema)



[vin]

Fick en vinare av kollegerna i Sollentuna här om dan. Är man en runtflängande personlighet som jag själv, kan man förlänga sin födelsedag ett par veckor, om man nu tycker det är skoj.

 

Vinet är i alla fall helt klart fläskläpps nya husvin(kolla loggan). Ska ta det någon kväll, sätta på mig min gladastegulastegulligaste tröja och studsa ut i natten.

 

tackar
 
                        


[fanfar]

Kanske är det dags att skriva om helgen, efter min bildkavalkad är det nog något som förväntas av mig. Jag GUS och GUN begav oss utan längre betänkligheter på gbg´s nyaste festival. Så här i efterhand så var det inte värst mycket av de spelande banden som vi faktiskt såg, men vad gör väll det om hundra år, när man hade så kul som vi hade. Vi pimplade Sveriges dyraste mellanöl, glodde på folk, upplevde gamla stamhack (Kelly´s, å Kelly´s), svettade ut all mellanöl till TTA(se tidigare inlägg), jag blev hemligt förälskad i Lyyke Li, blev ihjälklämda i garderoben, gick och la oss. Upp nästa dag glada och pigga på att möta dagens vedermödor. Ut till området igen under stekande sol, tur i oturen blev gud pissnödig lite senare. Drev runt, köade och lyssnade på musik. På kvällen hade vi tänkt invadera Pustervik men där var det sprängfullt. Drog till trädgårn där vi träffade söder, fanfar. Lullig på sambuca, dansade jag till svensktopp och absolut kidz 67. GUS denna hårfagre pastor, smet förstås iväg när kjoltyget började prassla(Jag jävlas bara med dig). Jag och GUN fick uppleva gbg by night på en kebab, då tågen till Lindome hade slutat rulla. Som en gummiboll kom jag tillbaks efter inte många timmar, då mitt tåg gick tidigt. Trött, lagom äcklig och lycklig vinkade jag adjö till staden för denna gång, medan hjulen satt i rullning hem.  


[kidz]

Kidz med snygg stil är både inspirerande och ger mig mindervärdeskomplex. Jag funderar alltid på hur det varit om jag sett ut så i de yngre tonåren, vem hade jag varit idag? Antagligen samma lilla skit. Jag skyller som så mycket annat på att när man växer upp som skogsmulle blir man en Mowgli och har sedan svårt att anpassa sig till civilisationen. Allt detta är förstås ren lögn och dynga. Men vad fan ska man skylla på när man ser ett band som Tiny Masters Of Today. Tänk om jag såg ut så i den åldern, tänk om jag såg ut så idag?


[special]


image47

 
"don´t you die yet first class riot"


Att se en grupp människor gå från lugn väntan till total eufori, i 20 korta min. Att vara i en samling där blod, svett och tårar betyder allt. Att älska så, det är something special.

 
"you´re worth something special you´re worth something real"


 Ju mer tiden går desto mer vill jag att de ska komma tillbaka, bara för en kort sekund.

 
"can´t stand the silence this neo violence the tough alliance"

[imorgon]


Blev förvånad när jag ätit min pizza. Kanske var det någon pizzagubbe som försökt vara rolig

image43


Gick för att hämta en till öl. Men vafan någon hade varit där före.


image44


Om det var pizzan eller ?.. toan nästa. Beppe är ju död?



image45

Kände hur det klia.


image46

Ja visst ja imorgon  :-)


[blogg]

När man har det trist på jobbet och bara sitter och strösurfar, är det otroligt vad mycket konstigt man hittar. Det tycks finnas en hel hög med levande varelser där ute som har ett tryckande behov av att vara små bloggers. Jag undrar om ett par år när vår generation växer upp på riktigt och tar över världen. Hur kommer då vårat bloggande spegla sin samtid? Lustig fråga utan någon som helst substans, vi går vidare.

Två små så enkla bloggar som på något sätt talar till mig och ju djupare jag gräver desto mer skitig under naglarna blir jag. Skit som inte går att få bort hur mycket jag än försöker. På egen risk möt en
krokodil och en nypa salt

 

[nostalgi]

Jaha, så har man fyllt 21 och är lite närmare döden. Nu har tjocka släkten sett min lilla lya så nu slipper jag dem. Kulinarisk lunch på rostbiff och potatissallad med avslutande fika på E-tuna konstmuseum, blev söndagens lott. Jag hatar födelsedagar nästan lika mycket som nyårsafton. Under lörd var jag inne en stund i strenkan och träffade gamle polaren Martin, som räddade mig ur en otrolig tristess, då dagen var fin och de enda jag hade och göra var att städa. Såg min gamle klasspolare Zeller lira lite på ångbåtsbryggan (hur mycket gymnasium-nostalgi innehåller inte den platsen), han heter också för övrigt Martin. Tyvärr, på grund av att den utmärkta kollektivtrafiken mellan mälarens pärla och e-tuna var jag så oartig att jag gick mitt i spelningen utan att varken säga hej eller hejdå, bara en blygsam vinkning. FÖRLÅT MIG ZELLER. Annars blev det lite mer stallis-notalgi när jag träffade blomman, som verkade hade gott som snickare. Jag känner att mer och mer folk omkring mig har eller kommer att få rejäla titlar fartygsbefäl, läkare, journalist, civilingenjör o.s.v. Vad ska ja bli, textdesigner hur flummigt låter inte det på en skala. Vi får se vi får se.     


[gullspång]

För någon helg sen var jag i Gullspång för ett lumpar reunion. Nästan hela den gamla Grundsundsbesättningen mönstrade på i den lilla håla. Det blev en av det sjukt roligaste helgerna på länge. Tyvärr gick batterierna till min kamera i däck ungefär samtidigt som jag, Vilket resulterade i att det inte blev så mycket bilder (ingen hadde kanppt kommit).  

Jag bjuder endå på en rad internskämt som förekom : 

Cheap Monday vs John Deere, *ä** ska inte få lida för ansiktet är fult, klart man inte kan ..... ,Nattklubbsägaren, basisten i the Hellacopters, 16 000!!!, diket. 

De goa var fast vi inte sett varandra på över 6 månader, tog det 5 min att komma in i det gamla tugget. För de få som läser detta o inte är grundsundare, men vill få en bild av oss, kan ju söka på "Grundsund" på youtube. Det roligaste med det klippet är att jämt våran finns ett midsommarklipp med bratz i grundsund, klockrent. Bratzen mot gubbarna på Grundsund.

      

[festival]

Av de få bilder det blev något av på accelerator lägger jag ut här.

 

JAG + Lekman = love

 

Bibel Bältet rapporterade idag att biljetterna till way out west är uthämtade, tågbiljetter är köpta, det är gött det.