[fräken-fetischist]

Gluttar på framsidan av dagens DN, en bild  från Hultan. Bland populationen i campingen sitter en blonderad brud så där lagom slapp, rökandes i ett fult linne och en tom sofiero i gräset sweden white trash personifierad. And i love it. Finns det något som plockar fram svenne banan mer en just sommarn. Blekfeta sitter vi där lappandes sol vi inte tål med svettiga pannor, försökandes att helt plötsligt vara så jävla trevliga för att vädret är så jävla "fint", fast vi hälst vill gömma oss i skuggan och slippa flagande ryggar. Men visst finns det även skönhet i det svenska  folket förutom fläskiga kvinnolår i för korta shorts och fjuniga gubbmagar i någon slags hetero voyeurism , nämligen fräknar. Fräknar gör de söta sötare och de vackra vackrare. Jag är en sucker för fräknar.


" ...Fräknar är
genetiskt betingade, och beror på en särskild variant av melanocortin-1-receptor, MC1R. Fräknar kan också uppstå efter att huden utsatts för stark solstrålning, som t.ex. vid solbad. När solstrålarna tränger igenom huden aktiverar de melanocyterna som orsakar att fräknarna mörknar och blir fler. Ljust eller blont hår, eller framför allt rött hår är vanliga med denna genfaktor, men mest indikativ är blek hy...."


Utan större förbehåll snott från "Den fria encyklopedin"


"...Även om några personer tycker att fräknar är fula, finns det andra som tycker de är tilldragande; som extremt fall kan nämnas "fräken-fetischister", som fixerar sig inte bara på fräkniga kvinnor eller män utan även på fräknarnas plats på kroppen: kindfräknar, ryggfräknar, o.s.v..."


Sa jag att jag är en sucker för fräknar.


Bonus är denna vackra vimmelbild för någon helg sen, då jag hade en riktigt skön kväll med Erkan o hans gang.