[BRASILIEN]

För flera år sedan läste jag en artikel om Brasilien i tidningen Res. Då och då har längtan till landet i sydväst gett mig ryckningar. Nu när muck hägrar( 6 dec) så börjar tankarna på en spendering av muckpengarna, kanske bär det av till Brasilien. 


 

Fre 3 nov kunde man på sidan 12-13 i DN´s kulturdel läsa om brasilianska Cibelle. En vacker konstnär som skriver vackra melodier, däri hon har lekt med ljud av allt från chips till leksaksinstrument. Lyssna, upptäck och njut på www.cibelle.net/.

 


Brasilien genomsyrar mycket av den musik jag lyssnar på. De coola hypade brudarna M.I.A och Tigarah (www.myspace:com/tigarah) gör häftig musik på var sitt håll i världen som det är svårt att sitta still till. Båda är influerade av brasiliansk Baile funk.

Cansei de ser sexy är ett brasilianskt band som nästan avbestår artschool tjejer. De sjunger om sex, omslagen på iD och drar Paris Hilton i smutsen på en skiva som blivit lite av min hösts soundtrack.www.myspace.com/canseidesersexy
 


Nu har jag spottat ut några av mina iakttagelser på Brasilien och jag är inte ett dugg mindre intresserad av att åka på ett besök. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback